Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csoportszex linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Két - Szerelmi [4. oldal]
részletek »

Csoportszex képes leírás: Két - Szerelmi [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: csoportszex.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
Két férfi beszélget

Két férfi beszélget

Két férfi beszélget: - Figyelj, csoportszex lesz nálam ma este, átjössz? - Igen, hányan leszünk? - Ha a feleségedet is hozod, hárman... Még több csoportszex vicc az oldalon természetesen csak felnőtteknek!

Kevéssé értékelte barátnője őszinteségét

Kevéssé értékelte barátnője őszinteségét

Kevéssé értékelte barátnője őszinteségét egy amerikai férfi: amint a hölgy bevallotta neki pikáns titkait, a revolveréért nyúlt, és alkohol hatása alatt mészárlásba kezdett a lakókocsiparkban. Wilsont letartóztatták, és miután ellátták egy előző verekedésből származó sebeit, az Angelina megyei börtönbe szállították. Jelenleg ítéletre vár

Kifutó csillaga képek

Kifutó csillaga képek

Brigitte Bui a topmodell, először egy erotikus magazinnak tárja fel bájait. A hatalmas botrányt tetőzi azzal, hogy egy pornófilmben is szerepet vállal. A csúcsmodell sikerekben és szexben gazdag életét megörökítő film hatalmas sikert arat. Nem utolsó sorban köszönhetően Brigitte alakításának...

Bizarr szex magazin hírek
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban A hölgyek ledobhatják a kombinét és a gátlásokat! Újabb kutatások bizonyítják ugyanis, hogy annak sem kell lemondania a szexuális élvezetekről, aki már betöltötte a negyedik X-et. Sőt a szexuális játszadozások akkor válnak csak igazán élvezetessé – így a korosztály hölgy tagjainak szexuális étvágya is jócskán megnő. Amerikai kutatók 900 nőt faggattak...
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy természetes? (+18)
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség,... A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed: A harmincas- koranegyvenes nők...
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr... Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást....
Klapka hobbija

Klapka hobbija

Klapka György egy igazi lepedőakrobata volt. Az egykori táncosnak a napokban jelent meg Aranyember című könyve. A sikeres üzletember nem titkolja, hogy falta a nőket és egyik feleségéhez sem tudott hűséges lenni. - Mindig hajtott a vérem. Rossz helyre születtem. Ha máshol élnék, akkor lehet, hogy harminc feleségem is lenne. Körülbelül ezer nővel feküdtem le, de az is lehet, hogy többel. Persze könnyű helyzetben voltam: táncosként és koreográfusként mindig egy csomó szép nő volt a közelemben. Bárkivel le tudtam feküdni érzelmek nélkül. Szinte hobbimmá vált a csoportos szex. Szerintem csak az impotens férfi hűséges. Én már két éve hűséges vagyok - mondja a hot! magazinnak Klapka György, aki Düsseldorfban valóságos háremet tartott, de jött Mary Zsuzsi és ügyesen kitúrta az ágyból a konkurenciát.

Koreai csajokkal

Koreai csajokkal

Egzotikus koreai csajokat kefél három pasi. Csoportszex, házi készítésű ázsiai szexvideó. Minden országban van ilyen, amikor többen szeretnék csinálni ezt az erotikus formát. Valakinek bejön, valakinek nem, ez a videó csak izgalommal jár ...

Lovestyle

Lovestyle

Miket is találunk ezen a weboldalon? Tekintse meg a nem teljes listánkat! - Ápolónő combfix masnival, - 5 részes szexi takarítónő jelmez, - 4 részes szexi leopárd jelmez, - Szexi tigris jelmez, - 5 részes szexi ápolónő jelmez sztetoszkóppal, - 4 részes szexi iskoláslány jelmez, - Alul nyitott ápolónő tanga és més sok-sok termék.

Miért jó swingernek lenni?

Miért jó swingernek lenni?

Sokan elítélik, lenézik a swingerklubokban örömet keresők népes táborát. A férfiakat még csak-csak megértik, de a swingerező nőket? Vajon miért baj az, hogy nőként képes vagyok felvállalni, hogy vannak vágyaim, de kinek nincsenek? Az más kérdés, hogy én meg is valósítom. A gyakorló swingerezők tudják, milyen jó érzés átlépni a küszöböt és az álmok világát valósággá váltani. Mert ez valóság mindenki számára elérhető, nem videó, nem film, nem azért, mert megfizetik, hanem mindenki a maga és a másik öröméért. Nyílt és őszinte világ, teljesen hétköznapi vágyakkal.

Mindent vagy semmit

Mindent vagy semmit

A hagyományos fölfogás szerint a jó (szerelmi) házasság minden igényünket kielégíti, ezért nincs - és nem is lehet - szükségünk másra. De ha kiderül, hogy a házastárs mellett valamilyen hiányérzetünk marad, akkor az a házasság nem jó, akkor el kell válni és újat kötni. Tehát: vagy mindent - vagy semmit? - Dr. Szilágyi Vilmos Ezt a merev előítéletet sokan igényességnek tartják és büszkék rá. Holott valójában tragikus tévedés! Ami csak arra jó, hogy csődbe juttassa a házasságot. Két szerelmes persze joggal érezheti úgy, hogy egymás számára mindent jelentenek, és kizárólag egymásra van szükségük - írja könyvében Dr. Szilágyi Vilmos. - Ebben a kapcsolati fázisban újabb és újabb érdekességeket fedeznek fel egymásban. Ekkor még - érthetően - minden lehetségesnek tűnik, mert egyik sem tudja pontosan, mit rejt számára a másik. Idővel azonban egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy mindkét oldalon maradnak a kapcsolatban kielégíthetetlen igények, amelyekről vagy le kell mondani, vagy mások segítségével kell kielégíteni. A hagyományos házasság az ilyen igényekről való lemondást írja elő. (Pontosabban csak együttesen fönntartott - s nem szerelmi vagy szexuális - külső kapcsolatokat tesz lehetővé.) Közös barátok persze lehetnek. Ezek száma azonban még széles ismeretségi kör esetén is meglepően kevés.

Mindig ámulattal hallgatta

Mindig ámulattal hallgatta

- Több lehetőség is van. - Elmehet egy Nightclub-ba, és ott kinéz magának valakit, aki megfelel az ízlésének! - Lehet a kocsisoron is próbálkozni, - és ott megalkuszik valamelyik éjszakai pillangóval! - Esetleg csak úgy spontán leszólít az utcán egy szép nőt! - Már, ha van elég bátorsága hozzá, és nem zavarja az esetleges visszautasítás! - Van még ezen kívül a Swinger klub! - Ott belépődíj van, és a fogyasztásért fizet, - de a szexért nem kell, - az szimpátia kérdése! - Ha egy nőnek megtetszik, akkor minden oké! - De ott, nincs csukott ajtó, ott semmi sem tilos, mindent szabad, - de nem kötelező! - Ha valaki nemet mond, akkor az - nem-et is jelent! - Ez az egy szabály van! - Ha ezt nem tartja be, - akkor kidobják!

Hirdetés
Party videók

Party videók

Ebben a videóban két ribanc kényezteti magát egy fasszal, amit te is élvezhetsz. Az egyik ribanc éppen lovagol, míg a másik a melleivel játszadozik, nyalogatja így még jobban élvezheti a szétbaszott ribanc azt ahogy a fasz tövig benne van. Heves baszással oldják a feszültséget, amiről erotikus videó is készült, hogy te ingyen és online nézhesd a szexmix oldalán. Ha ennek a baszásnak vagy a híve, akkor ne kételkedj, hanem nyomj rá és élvezd. Ettől jobb nincs, mint amikor egy fasz nyúl kellemes és élvezetes perceket két kiéhezett pinának.

Ritkaság csoportszex

Ritkaság csoportszex

Ritkaság számba menő csoportszex ahol mindenki mindenkivel szexel nemre való tekintet nélkül. A csapatban megtalálható fiúk között akadnak melegek, transzszexuális és női résztvevő akik válogatás nélkül igyekeznek élvezethez jutni és élvezetet adni. A különleges szexfilm, pornófilm alaposan felkorbácsolja a kíváncsiságot és az érzelmeket, kinek, kinek a szexuális beállítottsága illetve az erotikus nyitottságától függően.

Rokokó csoportszex

Rokokó csoportszex

Fülledt budoár, baldachinos ágyon hanyatt fekvő nő. Arcán kéjes gyönyör. Kezéből kihullott a regény, amely felszította vágyait. Rizsparókás férfi figyeli, a kárpit mögé rejtőzve. Rokokó kukkoló talán, aki leselkedve élvez, vagy egy bizarr aktus előjátékának tanúi vagyunk? A Veszedelmes regény című, gyönyörű rézmetszet szabad utat enged a képzeletnek. Egyedül abban lehetünk biztosak, hogy a nő kezéből kiejtett könyv egyike, a 18. században kiváltképpen a hölgyeknek tiltott, veszedelmes regényeknek. Különleges kiállítással örvendezteti meg az Országos Széchényi Könyvtár, az erotika pajzán titkaira kíváncsi látogatóit. A Budavári Palota kiállítótermeiben látható könyvritkaságok, illusztrációk egy, nálunk szinte teljesen ismeretlen világba kalauzolnak. Vissza, az ész századának is nevezett 18. századba, a francia felvilágosodás korába, ahol a nagy klasszikusok, Voltaire, Rousseau tudós művei mellett a könnyed, veszedelmesen frivol olvasmányok is megjelentek. Ezeket a tiltott, az ártatlan lányokat úgymond megrontó köteteket csempészek vitték szét egész Európában. Hozzánk is eljutottak, de csak a franciás műveltségű, gazdag műkedvelőkhöz. A kiállítás néhány szép példánya magyar főúri gyűjteményből került az aradi könyvtárba, onnét kaptuk kölcsön.

Rolyák Gyöngyi a nyitott házasságról

Rolyák Gyöngyi a nyitott házasságról

Az örök témák közé tartozik, amelyek nagyon megosztják a közvéleményt. El kell ismerni, a házastársi hűség-hűtlenség egyidős az emberiség történetével, s minden oldalról tolerancia szükségeltetik az eltérő álláspontok meghallgatásához. Természetesen azt gondolnánk, hogy mindenki úgy indul a házasságba, hogy a házassági fogadalom szerint jóban-rosszban, holtomiglan-holtodiglan hűségben kitartanak egymás mellett. Szakértői kutatások azonban arról beszélnek, hogy a házasságok egy része már nem az örökké gondolatával kötődik meg,(gondoljunk csak pl. arra, hogy manapság egyre többen gondosan megfogalmazott házassági szerződésekkel biztosítják, mi lesz, ha mégsem...) valószínűleg a válások magas aránya (is) erősíti azt a mintát, hogy több házasság, kapcsolat a járható út, nem az egy, tradicionálisan monogám kapcsolat. Aztán ha a kapcsolat elszürkül, kihűl, (s ebben az is benne lehet, hogy hagyták elszürkülni, kihűlni) a szenvedélyt sokan máshol keresik. A házastársi hűtlenség méreteiről nincs statisztikai adat, de a terápiás tapasztalatok azt mutatják, eléggé gyakori jelenség.

Swinger videó

Swinger videó

Itt aznán nem cicóznak, rögtön a közepébe és nem kímélik benne a nőt, nőket! Majdnem hét percben több pár egyszerre szexel és nagyokat élveznek. Rövid hajú és hosszú hajú nőket dugnak minden oldalról. A videó német embereket rögzít.

Swinging fogalma

Swinging fogalma

Swinging or (rarely) partner swapping is a non-monogamous behavior, in which partners in a committed relationship engage in sexual activities with others as a recreational or social activity.[1] Swinging can take place in a number of contexts, ranging from spontaneous sexual activity involving partner swapping at an informal gathering of friends to planned regular social meetings to 'hooking up' with like-minded people at a swingers' club. The phenomenon of swinging, or at least its wider discussion and practice, is regarded by some as arising from the freer attitudes to sexual activity after the sexual revolution of the 1960s, the invention and availability of the contraceptive pill and the emergence of treatments for many of the sexually transmitted diseases that were known at that time. The swinger community is sometimes referred to as 'the lifestyle', or as 'the alternative lifestyle'.[2] The term 'swinging' is more commonly used instead of the older term wife swapping which has been criticized for being androcentric, for presuming that the partners are a married heterosexual couple, and for presuming that it is the male who is in control of the sexual activities.

Szerelmi Játékok Webáruháza

Szerelmi Játékok Webáruháza

Online szexshop, óriási választék gyors kiszolgálás! Szexshopunkban a legnagyobb magyarországi készletből válogathatsz! Vibrátorok, dildók, női és férfi kényeztetők, maszturbátorok óriási választékkal. A legtöbb termék raktáron található, így akár már másnap kézhez veheted! Az összes vibrátorra, vibrációs segédeszközre egy év garanciát vállalunk! Ha rendelésed eléri a 12.000 Ft ot a csomagod ingyenesen kiszállítjuk Magyarország teljes területén, akár egy munkanapon belül. Szexshopunkban 100% diszkréció mellet vásárolhatsz.

Szerelmi varázslás

Szerelmi varázslás

A középkorban az ösztönök intézményesített elnyomása és a vad erotikus képzelgések egyaránt jelen voltak. A különböző periratokban és dokumentumokban az ördögökkel folyó fajtalankodások, a tébolyult szexorgiák részletes leírsával egyaránt találkozhatunk. A nyilvános boszorkányperek során teljes részletességgel tárgyalták a nemi közösülések százféle módját, és a seprűnyél fallikus szimbólumától a csoportszex élőképéig csaknem minden szexuális témakör felvillant az egyházfők, inkvizítorok és bírák fantáziavilágában.

igennem
Tuti menü