Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csoportszex - swinger képes leírás - Csoportszex.tlap.hu
részletek »

Csoportszex - swinger - Csoportszex.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csoportszex.tlap.hu » Csoportszex - swinger
Keresés
Találatok száma - 8 db
A swinger klubok rejtélye

A swinger klubok rejtélye

Az utóbbi években az emberek már kevésbé éreznek szégyenérzetet az intim témák kapcsán. A legtöbben azért a jól bevált monogámiánál maradnak, de vannak olyanok is, akik a swinger klubokra esküsznek. De mi is az a swinger klub, kik és miért járnak ilyen helyekre? Mielőtt páran azt hinnék, hogy a swinger klub a szving zenei műfajjal van összefüggésben, azokat ki kell, hogy ábrándítsam. Bár magával a kifejezéssel úton-útfélen találkozhattunk már, ugyanis egyre inkább elterjedt a köznapi használatban is. Sokan hallottak már róla, de annál kevesebbnek van személyes tapasztalata az ilyen klubokkal kapcsolatban. A legtöbben sajnos elhamarkodottan ítélkeznek a szexualitás megélésének ilyesfajta módjáról. Mielőtt azonban elvből elzárkóznánk ettől az életformától, lássunk néhány hasznos tudnivalót a swingver klubokról, hogy ezután az előítéleteket hátrahagyva dönthessünk a szvingerek sorsáról! A swinger életforma hivatalos meghatározása szerint olyan életmódot jelent, amikor a párok szociális tevékenységnek minősülő nem monogám szexuális aktivitásban vesznek részt. Egy ilyen klubot üzemeltető cég honlapján pedig azt olvashatjuk, hogy 'a szvingelés felnőtt emberek által, közös megegyezésen alapuló, csoportos szex, amelyet a résztvevők életformaszerűen művelnek.' Na de elég a definíciókból, lássuk, hogyan alakult ki ez az életforma, mik voltak a mai swinger klubok ősei!

A swingerek veszélyeztetebbek, mint a prostituáltak

A swingerek veszélyeztetebbek, mint a prostituáltak

A swingerek, azaz a heteroszexuális, rendszeresen szervezett csoportszexpartikon részt vevő, egymás közt partnert cserélő párok körében holland kutatók a szexuális úton átadható betegségek nagyobb arányát állapították meg, mint prostituáltaknál.A Sexually Transmitted Infections című (a British Medical Journal csoportba tartozó) orvosi folyóiratban csütörtökön közzétett tanulmány szerint a 45 év feletti swingerek különösen veszélyeztetettek, miközben ezt a korosztályt szinte figyelmen kívül hagyják az egészségügyi szolgáltatások. A kutatást a 630 ezres lakosú, hollandiai Dél-Limburgban végezték, amely Maastricht városát is magában foglalja. Innen érkeztek az első figyelmeztető jelzések, miután 2007-től három, szexuális úton átadható betegségekre szakosodott klinikán külön kategóriaként kezdték el kezelni azokat a pácienseket, akik magukat swingernek vallották. A vizsgálódó kutatók megállapították, hogy a 2007-ben és 2008-ban a klinikákon lezajlott 8971 konzultáció közel nyolcadát swingerek vették igénybe, akik átlagéletkora 43 év volt. Két szexuális úton átadható betegségre - klamídiára és gonorreára - vonatkozó fertőzöttségi arány mintegy 10 százalék volt az átlagos heteroszexuális embereknél, 14 százalék a meleg férfiaknál, mintegy öt százalék a női prostituáltaknál - és 10,4 százalék a swingereknél.

Bevisszük a fergeteges budapesti szexpartikra

Bevisszük a fergeteges budapesti szexpartikra

Vad hármasok, hatalmas gangbangek, egymással és egymás előtt gátlástalanul szeretkező párok. Ön is kipróbálná a swingerséget, akár csak egy alkalommal? Ha igen, tudnia kell: ezekben a klubokban a közös tevékenység alapja a szex. Interjúalanyunk nem titkolja, a két nő-öt férfi kombináció a kedvenc felállása. A. Halas, az Egy swinger nőci naplója című blog szerzője eredetileg a barátnőjének kezdte írni swinger élménybeszámolóit és maga is meglepődött, amikor blogját az indexen látta viszont. Azóta megesik, hogy naponta harmincezren olvassák naturális bejegyzéseit, a sikeren felbuzdulva pedig nem régen egy könyvkiadó is megkereste. Az Egy swinger nőci naplója novemberben jelenik meg könyv formátumban. A temérdek szex mellett a könyvbe már érzelmeket is igyekszik belecsempészni a szerző.

Bizarr szex magazin hírek
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban A hölgyek ledobhatják a kombinét és a gátlásokat! Újabb kutatások bizonyítják ugyanis, hogy annak sem kell lemondania a szexuális élvezetekről, aki már betöltötte a negyedik X-et. Sőt a szexuális játszadozások akkor válnak csak igazán élvezetessé – így a korosztály hölgy tagjainak szexuális étvágya is jócskán megnő. Amerikai kutatók 900 nőt faggattak...
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy természetes? (+18)
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség,... A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed: A harmincas- koranegyvenes nők...
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr... Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást....
Hozz magaddal még egy embert!

Hozz magaddal még egy embert!

Az utóbbi néhány évtizedben nagyot fordult a világ; a szexualitás nem tabu többé. Sőt, a monogámiát sem kell feltétlenül elfogadnod a szexben, ha nem szeretnéd. Elég bátor vagy, hogy egy swinger klub tagja legyél? Íme a párcsere története és néhány alapszabály. A swinging, vagy más néven partnercsere olyan szexuális viselkedés, mely távol áll a monogámiától. Ha ennek elkötelezett híve vagy, bele se vágj! Feltétele, hogy a pár tagjai elfogadják az alapszabályt; mással fognak szexelni. Akik szívesen keverednek swinger kalandokba, már nem pusztán testiségként élik meg ezt, számukra a közösségi élet része. Korábban gyakran emlegették az amerikai szlengben wife-swapping, azaz feleségcsere néven is, ám hímsoviniszta felhangja miatt ez a kifejezés kikopott a használatból.

Kérdések a swingers életről

Kérdések a swingers életről

Magyarul talán úgy is mondhatnák, hogy nyitott házaságban élők, de ez sem igazán pontos, hiszen nem minden swinger házas. Tehát a swinger az olyan személy, aki a partnerém kivül mással is létrehoz szociális, és nemi kapcsolatot, a partnere hozzájárulásával, és részvételével (nélküle csak félrelépő, vagy házasságtörő). Általában partikon, házibulikon vagy swinger klubokban kezdődik a dolog. Esznek, isznak, szórakoznak, mint bárki más. Ezeknek a buliknak nem feltélenül kell szeretkezéssel végződniük. Egy igazi swinger soha nem issza magát a részegségig, az a nemi teljesítőképességét negatívan is befolyásolhatja, vagy részegen esetleg olyasmit is tehet, amit józanon szégyellni fog. A swinging az osztozkodást is jelent. Megosztom a testem, vagy a férjem, feleségem testét másokkal, a jelenlegi örömökért. Ezért is van nehézségük az egyedülálló férfiaknak. Mit osztanak ők meg? ők csak elvennének az asztalról, de nem tesznek arra semmit, többnyire csak a 'harmatot' szeretnék leverni valahonnan, csak magukkal törődnek, túlságosan kötődötteké válhatnak, és a túl gyakori partnercsere miatt is érdemes vigyázni velük.

Miért jó swingernek lenni?

Miért jó swingernek lenni?

Sokan elítélik, lenézik a swingerklubokban örömet keresők népes táborát. A férfiakat még csak-csak megértik, de a swingerező nőket? Vajon miért baj az, hogy nőként képes vagyok felvállalni, hogy vannak vágyaim, de kinek nincsenek? Az más kérdés, hogy én meg is valósítom. A gyakorló swingerezők tudják, milyen jó érzés átlépni a küszöböt és az álmok világát valósággá váltani. Mert ez valóság mindenki számára elérhető, nem videó, nem film, nem azért, mert megfizetik, hanem mindenki a maga és a másik öröméért. Nyílt és őszinte világ, teljesen hétköznapi vágyakkal.

Mindig ámulattal hallgatta

Mindig ámulattal hallgatta

- Több lehetőség is van. - Elmehet egy Nightclub-ba, és ott kinéz magának valakit, aki megfelel az ízlésének! - Lehet a kocsisoron is próbálkozni, - és ott megalkuszik valamelyik éjszakai pillangóval! - Esetleg csak úgy spontán leszólít az utcán egy szép nőt! - Már, ha van elég bátorsága hozzá, és nem zavarja az esetleges visszautasítás! - Van még ezen kívül a Swinger klub! - Ott belépődíj van, és a fogyasztásért fizet, - de a szexért nem kell, - az szimpátia kérdése! - Ha egy nőnek megtetszik, akkor minden oké! - De ott, nincs csukott ajtó, ott semmi sem tilos, mindent szabad, - de nem kötelező! - Ha valaki nemet mond, akkor az - nem-et is jelent! - Ez az egy szabály van! - Ha ezt nem tartja be, - akkor kidobják!

Swinger videó

Swinger videó

Itt aznán nem cicóznak, rögtön a közepébe és nem kímélik benne a nőt, nőket! Majdnem hét percben több pár egyszerre szexel és nagyokat élveznek. Rövid hajú és hosszú hajú nőket dugnak minden oldalról. A videó német embereket rögzít.

igennem
Tuti menü