Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csoportszex - nyitott házasság képes leírás - Csoportszex.tlap.hu
részletek »

Csoportszex - nyitott házasság - Csoportszex.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csoportszex.tlap.hu » Csoportszex - nyitott házasság
Keresés
Találatok száma - 4 db
Áldás vagy átok?

Áldás vagy átok?

Manapság már egyre jobban eltérünk a hagyományoktól, és próbáljuk különösebbnél különösebb módokon megmenteni veszélyben lévő házasságunkat. A párterápiák ideje már úgy tűnik lejárt, és a megromlott házasságban élőknek két választása van: a válás vagy a nyitott házasság. Sőt, vannak, akik már a kezdetektől így élnek együtt. De milyen hatással lehet ez a szerelemre és a boldogságra? A nyitott házasság fogalma napjainkban már közismertté vált, így szinte be sem kell mutatnunk. A lényege annyi, hogy a felek közösen és nyíltan megegyeznek, hogy nem csak egymással létesíthetnek szexuális kapcsolatot, hanem bárkivel, akivel akarnak. A végén azonban mindig visszatérnek házastársukhoz, vele élnek, őt szeretik csak igazán, és a családi élet a megszokott módon működik. Összességében tehát szabaddá, normálissá és elfogadhatóvá, sőt természetessé teszik a félrelépést.

Hogy milyen?

Hogy milyen?

Vajon ez a nyitott házasságnak nevezett dolog tényleg működhet? Miért van az, hogy vannak párok, akiknek megmenti a kapcsolatát, mások meg tönkremennek bele? Ma több az egyedülálló nő, mint a házas. A nők szinglik maradnak, a párok elválnak, a normális házasság olyan ritka, mint a fehér holló. Egész könyvek szólnak arról, hogyan kell jól működtetni egy nyitott házasságot. A téma egyre népszerűbb, és az ellenzők egyre kevesebben vannak. Lehet, hogy ez a megoldás a modern kor válási statisztikáira? Vagy lehet, hogy ez már egy még alacsonyabb szint, és a társadalmi morál teljes csődjéneka megnyilvánulása? Akiknek bevált Akik a nyitott házasságok mellett szavaznak, azt mondják, hogy ez nem a hűtlen párok játéka. Ehhez egy nagyon egészséges párkapcsolatra van szükség, ahol a felek őszintén és nyíltan kommunikálnak egymással, és valódi szeretetet éreznek egymás felé. Ahol nincs féltékenység, hiszen megértik egymás igényeit, tiszteletben tartják azokat, és megvan a feltétlen bizalmuk egymásban. Az ilyen párok csak a szexre tartanak második, harmadik valakit, akit legtöbbször a házastársuk is ismer, sőt, sokszor közös aktusokra is sor kerül. Ilyenkor nem arról van szó, hogy elfáradt a kapcsolat, hanem arról, hogy - szerintük - sokkal jobb egy megegyezés után levezetni az újra, a másra való igényünket, mintha ugyanezt titokban tennénk.

Mindent vagy semmit

Mindent vagy semmit

A hagyományos fölfogás szerint a jó (szerelmi) házasság minden igényünket kielégíti, ezért nincs - és nem is lehet - szükségünk másra. De ha kiderül, hogy a házastárs mellett valamilyen hiányérzetünk marad, akkor az a házasság nem jó, akkor el kell válni és újat kötni. Tehát: vagy mindent - vagy semmit? - Dr. Szilágyi Vilmos Ezt a merev előítéletet sokan igényességnek tartják és büszkék rá. Holott valójában tragikus tévedés! Ami csak arra jó, hogy csődbe juttassa a házasságot. Két szerelmes persze joggal érezheti úgy, hogy egymás számára mindent jelentenek, és kizárólag egymásra van szükségük - írja könyvében Dr. Szilágyi Vilmos. - Ebben a kapcsolati fázisban újabb és újabb érdekességeket fedeznek fel egymásban. Ekkor még - érthetően - minden lehetségesnek tűnik, mert egyik sem tudja pontosan, mit rejt számára a másik. Idővel azonban egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy mindkét oldalon maradnak a kapcsolatban kielégíthetetlen igények, amelyekről vagy le kell mondani, vagy mások segítségével kell kielégíteni. A hagyományos házasság az ilyen igényekről való lemondást írja elő. (Pontosabban csak együttesen fönntartott - s nem szerelmi vagy szexuális - külső kapcsolatokat tesz lehetővé.) Közös barátok persze lehetnek. Ezek száma azonban még széles ismeretségi kör esetén is meglepően kevés.

Bizarr szex magazin hírek
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban A hölgyek ledobhatják a kombinét és a gátlásokat! Újabb kutatások bizonyítják ugyanis, hogy annak sem kell lemondania a szexuális élvezetekről, aki már betöltötte a negyedik X-et. Sőt a szexuális játszadozások akkor válnak csak igazán élvezetessé – így a korosztály hölgy tagjainak szexuális étvágya is jócskán megnő. Amerikai kutatók 900 nőt faggattak...
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy természetes? (+18)
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség,... A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed: A harmincas- koranegyvenes nők...
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr... Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást....
Rolyák Gyöngyi a nyitott házasságról

Rolyák Gyöngyi a nyitott házasságról

Az örök témák közé tartozik, amelyek nagyon megosztják a közvéleményt. El kell ismerni, a házastársi hűség-hűtlenség egyidős az emberiség történetével, s minden oldalról tolerancia szükségeltetik az eltérő álláspontok meghallgatásához. Természetesen azt gondolnánk, hogy mindenki úgy indul a házasságba, hogy a házassági fogadalom szerint jóban-rosszban, holtomiglan-holtodiglan hűségben kitartanak egymás mellett. Szakértői kutatások azonban arról beszélnek, hogy a házasságok egy része már nem az örökké gondolatával kötődik meg,(gondoljunk csak pl. arra, hogy manapság egyre többen gondosan megfogalmazott házassági szerződésekkel biztosítják, mi lesz, ha mégsem...) valószínűleg a válások magas aránya (is) erősíti azt a mintát, hogy több házasság, kapcsolat a járható út, nem az egy, tradicionálisan monogám kapcsolat. Aztán ha a kapcsolat elszürkül, kihűl, (s ebben az is benne lehet, hogy hagyták elszürkülni, kihűlni) a szenvedélyt sokan máshol keresik. A házastársi hűtlenség méreteiről nincs statisztikai adat, de a terápiás tapasztalatok azt mutatják, eléggé gyakori jelenség.

igennem
Tuti menü