Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csoportszex infók képes leírás - Csoportszex.tlap.hu
részletek »

Csoportszex infók - Csoportszex.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csoportszex.tlap.hu » Csoportszex infók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Anita és a gruppen

Anita és a gruppen

Anita 25 éves és már évek óta tudja, hogy számára az nyújt teljes kielégülést ha egyszerre többen is kényeztetik. Régebben az ilyen csoportos együttlétet nem nagyon lehetett megvalósítani viszont manapság az internet teli van a különböző társkereső oldalakkal, ahol pillanatok alatt meg lehet találnunk számunkra az ideális szexpartnert. Anita is így tett. Felkeresett egy szextárskereső oldalt, ahol pillanatok alatt meg is találta a számára megfelelő partnereket. Mivel Anita egyedül élt minden gond nélkül lehetett nála rendezni az orgiát.

Bukkake - többes

Bukkake - többes

A bukkake olyan szexuális tevékenység, melyben több férfi ejakulál egy személyre, rendszerint nőre. Ez a tevékenység igen elterjedt a pornófilmekben. A bukkakéban részt vevő férfiak önkielégítést végeznek, majd az ejakuláció során a nő testére, elsősorban az arcára engedik az ondót. A homoszexuális gyakorlatban a testre élvezés férfira történik. A leszbikus kultúrában is ismert. Speciális esete a leszbikus bukkake, ahol a nő ejakulál nőre. Elnevezése japán eredetű. Először egy 1986-os japán pornófilmben jelent meg, ekkor főleg arcraélvezés formájában. Magának a szexuális aktusnak és az elnevezésnek a népszerűsítéséért azonban Kazuhio Macumoto pornófilm-rendező tett a legtöbbet. Kialakulásának legfőbb oka a pornófilmekre vonatkozó japán szabályozás (cenzúra) volt. Japánban a filmekben a közösülés során sem a behatolást, sem a nemi szerveket nem volt szabad bemutatni. Ez viszont nem vonatkozott az ejakulációra, illetve az ondóra. Ezért a japán pornófilm-rendezők a szexuális aktus megtörténte, illetve sikeres befejezésének bizonyítására találták ki azt a gyakorlatot, hogy magát az ejakulációt mutatják meg. Az egyik elterjedt elmélet szerint a bukkake egy nőkkel szemben alkalmazott régi japán büntetési forma. Erre azonban történelmi bizonyítékok nincsenek.

Gang bang

Gang bang

A gang bang is a situation in which one person engages in physical sexual activity with several individuals sequentially or at the same time. Normally, there is a single individual who is the central focus of the sexual activity; for example, one man or woman surrounded by several men or women. Rather than serial couplings by two people, the gang bang is defined by the number and simultaneity of the various sex acts, such as vaginal, anal or oral sex or double penetration. Gang bangs are not defined by the precise number of participants, but usually involve more than three people and may involve a dozen or more. When the gang bang is organized specifically to culminate with the (near) simultaneous or rapid serial ejaculations of all male participants on the central man or woman, then it may be referred to by the Japanese term bukkake. By contrast, three people engaged in sex is normally referred to as a threesome, and four people are normally referred to as a foursome. Gang bangs also differ from group sex, such as threesomes and foursomes, in that most (if not all) sexual acts during a gang bang are centered on or performed with just the central person. Although the participants of a gang bang may know each other, the spontaneity and anonymity of participants is often part of the attraction.

Bizarr szex magazin hírek
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban A hölgyek ledobhatják a kombinét és a gátlásokat! Újabb kutatások bizonyítják ugyanis, hogy annak sem kell lemondania a szexuális élvezetekről, aki már betöltötte a negyedik X-et. Sőt a szexuális játszadozások akkor válnak csak igazán élvezetessé – így a korosztály hölgy tagjainak szexuális étvágya is jócskán megnő. Amerikai kutatók 900 nőt faggattak...
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy természetes? (+18)
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség,... A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed: A harmincas- koranegyvenes nők...
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr... Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást....
Itt akár gruppenszex is lehet

Itt akár gruppenszex is lehet

21 napja vannak bent a villában a játékosok, Gyúrós Józsin és VV Vikin kívül mindenkinek akadt játszótársa, a szálak egyre kuszábbak. A szex, orál, csókok és tapizások mellett szerelmi szálak is szövődtek, hármasszexről is szó esett. A szexuálpszichológus szerint a vezető szerep megszerzéséért nyomulhatnak egymásra a játékosok.

Swinging fogalma

Swinging fogalma

Swinging or (rarely) partner swapping is a non-monogamous behavior, in which partners in a committed relationship engage in sexual activities with others as a recreational or social activity.[1] Swinging can take place in a number of contexts, ranging from spontaneous sexual activity involving partner swapping at an informal gathering of friends to planned regular social meetings to 'hooking up' with like-minded people at a swingers' club. The phenomenon of swinging, or at least its wider discussion and practice, is regarded by some as arising from the freer attitudes to sexual activity after the sexual revolution of the 1960s, the invention and availability of the contraceptive pill and the emergence of treatments for many of the sexually transmitted diseases that were known at that time. The swinger community is sometimes referred to as 'the lifestyle', or as 'the alternative lifestyle'.[2] The term 'swinging' is more commonly used instead of the older term wife swapping which has been criticized for being androcentric, for presuming that the partners are a married heterosexual couple, and for presuming that it is the male who is in control of the sexual activities.

igennem
Tuti menü