Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csoportszex cikkek képes leírás - Csoportszex.tlap.hu
részletek »

Csoportszex cikkek - Csoportszex.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csoportszex.tlap.hu » Csoportszex cikkek
Keresés
Találatok száma - 12 db
A csoportszex a brit kamaszok új hobbija

A csoportszex a brit kamaszok új hobbija

Eszterláncnak (daisy chain) hívják az angol kamaszok délutáni orgiáikat. A diákok összegyűlnek egyikük lakásán, és addig szexelnek, míg a szülők haza nem érnek a munkából. A jelenség az angol védőnők szerint egyre elterjedtebb a tinédzserek körében, és számos veszéllyel járhat. Harrogate-ben rendezték meg a héten az angol védőnők konferenciáját, és ott számoltak be a kamaszokkal foglalkozó egészségügyi dolgozók a jelenségről, mely egyre több londoni iskolában terjed, írja a BBC. 'A kollégáimtól hallottam először, hogy a gyerekek csoportos szexre jönnek össze, ráadásul meglehetősen gyakran.' - mondta el Judy McRae, az egyik angol védőnő. 'Ők csak eszterláncnak (daisy chain) hívják, és ez a jelenség meglehetősen aggaszt minket, hiszen mind a szexuális úton terjedő betegségek, mint pedig a terhesség veszélyét fokozza. Amennyit megtudtunk, az eszterláncolás azt jelenti, hogy a kamaszok összegyűlnek egyikük otthonában, és abból űznek sportot, hogy minél több partnerrel létesítsenek szexuális kapcsolatot, mielőtt szüleik hazajönnének a munkából. Véleményem szerint ez meglehetősen új jelenség, a gyerekek is még csak most kezdtek el beszélni róla.'

Ágy, hol nemzet süllyed el

Ágy, hol nemzet süllyed el

A magyarok változatosabb szexuális életet élnek, mint egy évtizede, számosabb partnerükkel összességében mégis kevesebbet szeretkeznek - derül ki a HVG megbízásából készült Medián-fölmérésből, illetve szakemberek és szexipari dolgozók megkérdezéséből. A változás nem független a pornótól és a világtendenciáktól.

Biszexualitás és csoportszex

Biszexualitás és csoportszex

Ténykérdés, hogy a csoportszex, s főleg annak elemi formája, a hármas szex egyre elfogadottabbá válik. Márpedig a csoportszexben elkerülhetetlenül felmerül a biszexualitás (kivéve az azonos neműek csoportjait). Sokan épp ezért félnek a csoportszextől. S ezért szeretnék, ha a csoport külön nemű párokból állna, akik csak egymással foglalkoznának. Gyakran így is indul a csoportos együttlét, de aztán a szex-játék zűrzavarában könnyen megfeledkeznek arról, hogy melyik testrész kihez tartozik. S egyszer csak csodálkozva veszik észre, hogy azonos nemű partnerrel is jól érzik magukat. A férfiakat általában jobban zavarja ez, mint a nőket. Aztán vagy belejönnek, vagy sürgősen abbahagyják, s aggódni kezdenek, hogy nem válnak-e meleggé. Ugyanakkor az is megállapítható, hogy férfiak számára izgató látvány, ha két vagy több nő egymással szeretkezik. De sokszor a férfiak is szívesen játszanak egymással erotikus játékokat. Comfort szerint, ha nem lenne meg ez a képességük, sosem alakultak volna ki a férfiak társulásai (egyesületek, klubok stb.), hiszen épp az ilyen játékok segítenek felülemelkedni a versengésen és küzdelmen.. Feltételezhető, hogy a csoportszex a biszexualitás nagy iskolája, mert elősegíti annak megjelenését és megszokását. . Ez azonban fordítva is igaz: a biszexuális beállítottság elősegíti a csoportszex iránti érdeklődést és annak elfogadását.

Bizarr szex magazin hírek
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban A hölgyek ledobhatják a kombinét és a gátlásokat! Újabb kutatások bizonyítják ugyanis, hogy annak sem kell lemondania a szexuális élvezetekről, aki már betöltötte a negyedik X-et. Sőt a szexuális játszadozások akkor válnak csak igazán élvezetessé – így a korosztály hölgy tagjainak szexuális étvágya is jócskán megnő. Amerikai kutatók 900 nőt faggattak...
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy természetes? (+18)
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség,... A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed: A harmincas- koranegyvenes nők...
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr... Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást....
Csoportszex és drog miatt

Csoportszex és drog miatt

A forrás által előkeresett és az interneten közzétett régi interjú tanúsága szerint, amely az Oui magazinban jelent meg, a testépítőből lett kormányzójelölt 1977-ben kijelentette: 'Soha nem terveztem úgy az életemet, hogy politikus legyek, vagy hogy Kalifornia kormányzójává váljak.' A múltban tett kijelentéseit egy augusztus 28-i rádióinterjúban magyarázta meg az osztrák származású színész. 'Egyértelmű: olyan dolgokat mondtam, amelyek nevetségesek, ostobák és felháborítók - mivel ilyen voltam akkoriban' - védekezett a konzervatív szavazók voksaira is számító Schwarzenegger felidézett kijelentései miatt.

Egy nap kétszer

Egy nap kétszer

A ValóVilla törtetők csapatából bejutott lakója ez idáig még szerelmének sem árulta el, hogy nemegyszer bújt már ágyba úgy férfival, hogy egy lány is volt velük harmadikként. Azt korábban is tudtuk a szőke, göndör fürtökkel megáldott hölgyről, hogy nem megy a szomszédba egy balhéért, hiszen az sem véletlen, hogy ebben a szériában ő volt az első, akit a legtöbb lakó párbajozni küldött. De ezt a vad, szexi előéletét azonban csak nagyon kevesen ismerték.

Gruppenszex csapatjáték

Gruppenszex csapatjáték

Ami jólesett a kettőnek, az még jobb lenne többeknek? Szabad a vásár: most aztán gátlások nélkül eshetünk bűnbe! Vajon kinek van joga bűnnek nevezni bárkinek bármilyen szexuális szokását? (Kivétel az erőszak, ami ugye házassági keretek között is tilos a XXI. században!) Sok pár az érzelmi kiürülést akarja megúszni a csoportszex kísérletével. Némi lenézés van e mögött: használni akarják az újabb partnert - unalom ellen. Nézzen magába mindenki, azonnal rájöhet, hogy nem kívánna pótszerként szerepelni senki párkapcsolatában. Ha azonban a motiváció valódi vágy, csipetnyi kíváncsiság (és nem valami sznobság!), adott egy alkalom, hirtelen támadó ötlet, akkor mehet, persze csak minden résztvevő teljes beleegyezésével. Ezt a jó szokást mindvégig meg kell tartani! Ahogyan a kétszemélyes szexnél, úgy a csoportosnál sem történhet egy gesztus-, mozdulat, kezdeményezés se a másik akarata ellenére. Fokozott örömre számíthatnak-e a fokozott létszám esetén? Ez lehetőség, de nem ígéret. Ilyenkor fontossá válik a pillanatnyi hangulat, kreatívvá tehet a körülötted lévő ismerős és ismeretlen személy jelenléte. Ez jótékonyan segít legyőzni a gátlásokat és hárítani a szokásos érzelmi játszmákat.

Gruppenszex: 1 férfi és 2 nő

Gruppenszex: 1 férfi és 2 nő

Szexhelyzet 1 férfi és 2 nő. Két nő kényeztet egy férfit - aligha akad olyan hímnemű, aki visszautasítaná ezt a számára igencsak kedvező felállást, ha alkalma nyílna rá. De a nők? Divat ide vagy oda, míg a férfiak hatalmas erőfeszítéseket - és gyakran pénzt is - képesek áldozni erre a háromszereplős szexre, a nők nagy része el sem tudná képzelni, hogy párja előtt egy másik nővel (is) szeretkezzen. Arról nem is beszélve, hogy mint az élet más területén, úgy a párkapcsolatban is jelen van - mégpedig őrületes erővel - a féltékenység. Valld be, sokszor már attól a gondolattól is dührohamot kapsz, ha kedveseddel flörtöl valaki, hát még ha az illető hozzáér, megcsókolja. Így bizonyára azt sem viselnéd el, hogy mással szerelmeskedjen - sem titokban, sem a jelenlétedben. Még tovább göngyölítve a dolgot, azt meg talán végképp nem, hogy azzal a nővel, akivel szerelmed megcsal, még jóban is legyél, ne adj isten, osztozz vele az élvezetekben.

Kevéssé értékelte barátnője őszinteségét

Kevéssé értékelte barátnője őszinteségét

Kevéssé értékelte barátnője őszinteségét egy amerikai férfi: amint a hölgy bevallotta neki pikáns titkait, a revolveréért nyúlt, és alkohol hatása alatt mészárlásba kezdett a lakókocsiparkban. Wilsont letartóztatták, és miután ellátták egy előző verekedésből származó sebeit, az Angelina megyei börtönbe szállították. Jelenleg ítéletre vár

Klapka hobbija

Klapka hobbija

Klapka György egy igazi lepedőakrobata volt. Az egykori táncosnak a napokban jelent meg Aranyember című könyve. A sikeres üzletember nem titkolja, hogy falta a nőket és egyik feleségéhez sem tudott hűséges lenni. - Mindig hajtott a vérem. Rossz helyre születtem. Ha máshol élnék, akkor lehet, hogy harminc feleségem is lenne. Körülbelül ezer nővel feküdtem le, de az is lehet, hogy többel. Persze könnyű helyzetben voltam: táncosként és koreográfusként mindig egy csomó szép nő volt a közelemben. Bárkivel le tudtam feküdni érzelmek nélkül. Szinte hobbimmá vált a csoportos szex. Szerintem csak az impotens férfi hűséges. Én már két éve hűséges vagyok - mondja a hot! magazinnak Klapka György, aki Düsseldorfban valóságos háremet tartott, de jött Mary Zsuzsi és ügyesen kitúrta az ágyból a konkurenciát.

Hirdetés
Szex- és pornófüggőség

Szex- és pornófüggőség

Házasságon kívüli szexuális kapcsolatok, több, ismeretlen személlyel folytatott viszony, egyéjszakás kalandok, megrögzött maszturbáció, a pornográfia rendszeres élvezete, telefonos vagy számítógépes szex, szexuális zaklatás, erőszakoskodás - valamennyi viselkedésforma a szexuális függőségről (addikcióról) árulkodhat. 'Míg az egészséges szexualitás az önbizalom növekedésével, kölcsönös intimitással, biztonságérzettel jár, az izgalmi állapot gyengédségen alapul, örömteli és játékos, addig az addiktív szexualitás sokszor pont ellentétes jellemzőkkel írható le. A félelem átélése szükséges az izgalomhoz, kizsákmányoló, miközben tökéletességre törekszik, de szégyenérzettel, másokra való veszélyességgel, illetve kettős élettel jár együtt' - érzékeltetik a határokat Demetrovics Zsolt és Kun Bernadette, az Addiktológia alapjai címmel nemrég megjelent könyvükben.

Tíz év után

Tíz év után

A negyedik kör után (4 sör, 4 fél Unicum) István 'megnyílt' nekem. Elmesélem -összefüggően, bár akkor ez nem volt ilyen egész, de összerakom nektek- : '- Mindig is alfa-hímnek gondoltam magam, tudod. - mondta. És a feleségem egy napon tett róla, hogy minden összekeveredjen bennem. Egyik pillanatról a másikra impotensnek érezzem magam! Amikor elkezdtünk járni, az én drágám még egy bombázó volt, tudod, te is akartad neki csapni a szelet. -mondta és erősen rám nézett, majd rám böfögött. A körülötte legyeskedő pasik utáltak engem, nem tudták elképzelni, hogy Ica mit eszik rajtam?! Én meg büszke voltam, hogy milyen klassz csaj a barátnőm. Mert klassz volt? -kérdezte. Én meg bólogattam szó nélkül. Az első randiktól kb. 2 éven belül össze is házasodtunk. Féltettem a megszerzett pozícióimat. -mondta ezt félhalkan. A házasságunk első 5 éve remekül működött. Második évre gyerekünk született. Szépen nevelgettük is. Semmi problémát nem éreztünk kapcsolatunkban. A hatodik év után kezdődtek a bajok. Vagyis nem igazán baj volt, csak annyi, hogy kezdett unalmassá válni az addig működő szexuális életünk. Az egyik barátommal folytatott beszélgetésünk után vetettem fel a páromnak, hogy nyitnunk kellene, egy kicsit próbáljunk változtatni. Hosszas beszélgetések végén a párom is ráállt a dologra.

Valentin napi tömörülés

Valentin napi tömörülés

Vattával tömött piros szívecske helyett a trendi párok orbitális orgiával lephetik meg egymást, és Valentin nap alkalmából szexpartiba vágják szerelmüket valamelyik szvinger klubban. Itt mások zaklatásán kívül mindent szabad, de a közös medencébe azért sehol nem illik beleélvezni. Valentin-napi szvingerklub-körkép. A virág és plüss szívecskék ideje lejárt. A nyitott párok egész másképp lepik meg párjukat Valentin napra: például elviszik egy swinger partiba és ott bedobják a közösbe. Hitvallásuk: 'Ha elég erős a szerelem, ugyan mit számít, ha a feleség/férj, barátnő/barát mások szeme láttára vadidegen férfiakkal, nőkkel szexel?'.

igennem
Tuti menü